Το Nespresso είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα και ιδιοκτησία της SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Η De Roccis Srl δεν συνδέεται ούτε άμεσα ούτε έμμεσα με την SOCIETE ‘DES PRODUITS NESTLE’ S.A.
Ο καφές που καλλιεργεί ο Κάρλος στην φυτεία του στην Ονδούρα έχει ένα αρκετά πλούσιο αρωματικό και γευστικό προφίλ. Χάρη σε 48 ώρες φυσικής ζύμωσης, με αυτόν τον καφέ μπορούμε να απολαύσουμε τόσο γλυκές νότες σοκολάτας γάλακτος και καραμέλας όσο και πιο φρουτώδεις νότες πορτοκαλιού και πράσινου μήλου. Ένα εκρηκτικό μείγμα που διατηρεί πάντα μια ισορροπία με μέτρια οξύτητα.
Τοποθεσία: Κορκίν, Κοπάν
Φάρμα: Κάρλος Εστεβέζ Μεχία
Υψόμετρο: 1450 – 1550 μ.σ.μ.
Ποικιλία: Red Catuai
Διαδικασία: Αναερόβια ζύμωση 48 ώρες
Οργανοληπτικό προφίλ: Πορτοκάλι, λευκή σοκολάτα, πράσινο μήλο και καραμέλα
Η P.A. AROMATICS υποστηρίζει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών και της βιομηχανίας για φυσικά προϊόντα.
Για αυτό το λόγο, κάνουμε εξαγωγή βανίλιας, κακάου, καφέ, μανιταριών και όλων όσα μας προσφέρει η φύση.
ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΓΜΑ
ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΟΚΡΑΤΟΣΙΝΑ Α ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ
ESPRESSOBAR ΕΝΤΟΝΟ
100% ΚΑΦΕΣ
MOKA
ΚΑΦΕΣ ΨΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΕΝΟ
< 0.1 μg/kg < 1 %
δεν υπάρχουν
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ανά 100g προϊόντος
445.10 kcal/100g – 1843.70 KJ/100g 13.90 g
3.07 g
0.01 g
14.20 g 64.00 g 0.00 g
Ενεργειακή αξία Συνολικά λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα Αλάτι
Πρωτεΐνες Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
CAPSULE DOLCE GUSTO CAFFE' MISCELA RED 48 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 80 ΤΕΜ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 10 ΤΕΜ
Miscela Red
Miscela Black
Miscela Green
Miscela Dek
Caffè e Cortado
Caffè e Sambuca
Miscela Dek
Παραγόμενο μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου, είναι ένα μέλι που τείνει να κρυσταλλώνεται πολύ γρήγορα. Έχει ανοιχτό, αχνό πορτοκαλί χρώμα. Το άρωμα είναι αρκετά έντονο και θυμίζει το μπαχαρικό από το οποίο προέρχεται. Η γεύση είναι γλυκιά και αναζωογονητική με μια τελική νότα καρύδας.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Νόστιμο για να συνοδεύει τα κρέατα, κυρίως το βόειο και το κοτόπουλο. Χάρη στην υφή του με ελαφρώς χοντρούς κρυστάλλους, ταιριάζει καλά με τα ωριμασμένα τυριά. Είναι ένα ιδανικό γλυκαντικό για τσάι και διάφορους τύπους ροφημάτων. Χρησιμοποιείται συχνά στην παραγωγή τορρόν.
Confettura Extra di Pera Coscia και εκλεκτό
μέλι από Τίλιο. Χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και
συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας. 100%
made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή,
συνιστάται να καταναλώνεται σε θερμοκρασία
μεταξύ 5-10 °C.
Συστατικά: Αχλάδι 65%, μέλι από Τίλιο 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Εξαιρετική για να συνοδεύει τυριά μεγάλης
ωρίμανσης όπως το Parmigiano Reggiano, πεκορίνο;
μπλε τυριά όπως το Gorgonzola και το Roquefort.
Prodotto tra la fine di giugno e la prima metà di luglio dalle fioriture dei castagni selvatici di montagna, è un miele liquido dalla straordinaria versatilità. È il più ricco di sali minerali e ha un colore ambra, talvolta carico e tendente al rossastro. Il profumo è aromatico e pungente, vegetale e penetrante. L’aroma è tipicamente amarognolo e tannico, intenso e molto persistente all’assaggio.
Confettura Extra di Albicocca Ievulese e
pregiato miele di Trifoglio. Χωρίς πρόσθετα ζάχαρα
και συντηρητικά. Μόνο φρέσκα φρούτα εποχής και
χειροποίητο μέλι από την παραγωγή μας.
100% made in Italy.
Για να επιτευχθεί η καλύτερη υφή, συνιστάται
να καταναλώνεται σε θερμοκρασία μεταξύ
5-10 °C.
Συστατικά: Αβοκάντο 65%, μέλι Τριφύλλι 35%.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Ιδανικό για γέμιση τούρτας και τάρτας, για το πρωινό
να απλώνεται σε ψωμί και φρυγανιές.
Αξίζει να δοκιμαστεί με ώριμα και αλμυρά τυριά.
Οι κάψουλες καφέ "De Roccis", συμβατές με μηχανές "Nespresso", προέρχονται από την προσεκτική επιλογή καφέδων υψηλής ποιότητας από τη Νότια Αμερική, την Ινδία και την Αφρική, ψημένων στην τελειότητα. Το αποτέλεσμα είναι ο De Roccis INTENSO: ένας εσπρέσο με πλούσια και κρεμώδη γεύση.